Speedbikespecialist

Fietsen Breuls

De speedbike­specialist in Limburg

Bij Fietsen Breuls begrijpen we dat snelheid en kwaliteit essentieel zijn als het gaat om speedbikes. Daarom werken we alleen met de beste, door ons geselecteerde merken op de markt. Als speedbikespecialist kunnen we je met kennis van zaken begeleiden in de aankoop en tijdens de levensduur van je speedpedelec.

Zoveel meer dan twee jaar fabrieksgarantie

Koop je speedbike bij Fietsen Breuls

Fietsen Breuls biedt meer dan alleen een groot gamma hoogwaardige speedbikes. We willen onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Onze service gaat verder dan alleen het verkopen van fietsen. We zorgen voor een grondige afstelling van je nieuwe speedbike, zodat je direct kunt genieten van een comfortabele en efficiënte rijervaring.

Ben je niet zeker? Dan kan je een proefrit maken om het gemak en de snelheid te testen van verschillende speedbikes. Bovendien bieden we een onderhouds- en reparatieservice aan zodat je speedbike altijd in topconditie is.

check it out

Een greep uit ons aanbod

Fietsen Breuls helpt je op weg

Wat kunnen we voor je betekenen?

Fiets eens langs en hoor zelf waarom we ons speedbikespecialisten noemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je deskundig advies te geven. We hebben een brede waaier aan modellen en accessoires beschikbaar. Daarom is het altijd beter een afspraak in de plannen.