Racefietsen

Fiets door ons aanbod

Racefiets kopen?

Ontdek ons fantastisch gamma aan racefietsen! Dankzij onze persoonlijke kennis en koerservaring, heb je de beste selectie koersfietsen om uit te kiezen.

Een fietsaanbod voor de beginnende wielrenner die zijn of haar eerste kilometers in de wielersport zet. Maar ook voor de doorgewinterde professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Onze racefietsen zijn zorgvuldig geselecteerd en getest, en we zijn er trots op dat we die kennis van fietszaken kunnen delen.

Topmerken in de wielersport

Ons aanbod racefietsen

Een van de meest populaire merken die we aanbieden is Trek. Een topmerk in de wielersport en bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Naast Trek bieden we ook andere topmerken aan zoals Olmo en Orbea. Elk merk heeft zijn eigen unieke stijl en eigenschappen en als ervaringsdeskundigen helpen we je graag bij het kiezen van jouw perfecte koersfiets.

Onze racefietsen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder aluminium, carbon en titanium. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, en het is belangrijk om te kiezen wat het beste bij jouw rijstijl en doelen past.

We hebben ook verschillende soorten racefietsen, zoals endurance fietsen, racefietsen voor vrouwen en cyclocross fietsen. Of je nu op zoek bent naar snelheid op het asfalt of je wilt genieten van de offroad sensatie, samen vinden we de racefiets die je zoekt. Onze persoonlijke kennis en ervaring met racen zal ervoor zorgen dat je met een fiets naar huis gaat waar je nog lang plezier van zult hebben.

Meer dan een fietshandel

Breuls, jouw partner voor fietsplezier

Breuls is meer dan alleen een fietshandel. Het is een plek waar de liefde voor fietsen centraal staat en waar je als klant zorgeloos je fiets of e-bike kunt kopen en laten onderhouden. Door te kiezen voor Breuls kies je voor kwaliteit, expertise en persoonlijke service.

Fiets kopen of advies nodig? Spring eens binnen!