Kinderfietsen

Ontdek ons niet zo kleine gamma

Kinderfietsen

Een rijk aanbod kinderfietsen kan niet ontbreken in een fietshandel waar de fietsmicrobe van generatie op generatie wordt doorgegeven. Een uitgebreid gamma kinderfietsen passend bij een rijke familietraditie!

Ook jonge fietsers houden van hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Zo blijven de fietsgeneraties bestaan.

Geschikt voor alle leeftijden

Kinderfietsen in alle soorten en maten

Onze kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen. Zo hebben we bijvoorbeeld stoere jongensfietsen met off-road banden en hippe meidenfietsen met fleurige bloemenmotieven. Onze fietsen zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en niveaus, van beginners tot gevorderde fietsers. Daarbij blijft veiligheid de hoogste prioriteit. Bovendien zijn onze kinderfietsen van topkwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Wij geloven in het leveren van duurzame producten die een goede investering zijn voor het hele gezin. Daarom bieden wij ook onderhouds- en reparatieservices aan, zodat jouw kinderfiets in goede staat blijft.

Onze fietshandel met een familietraditie staat bekend om de uitstekende klantenservice en deskundig advies. Wij kijken ernaar uit de volgende generaties aan de fiets te helpen!

Meer dan een fietshandel

Breuls, jouw partner voor fietsplezier

Breuls is meer dan alleen een fietshandel. Het is een plek waar de liefde voor fietsen centraal staat en waar je als klant zorgeloos je fiets of e-bike kunt kopen en laten onderhouden. Door te kiezen voor Breuls kies je voor kwaliteit, expertise en persoonlijke service.

Fiets kopen of advies nodig? Spring eens binnen!