Stads- en hybride fietsen

In de stad of off-road?

Ons gamma stads- & hybride fietsen

Op zoek naar een stads- of hybride fiets? Dan zit je bij Breuls goed. Ons gamma bestaat uit een ruime selectie van de beste fietsmerken op de markt. Stadsfietsen zijn de perfecte keuze voor dagelijks gebruik. Onze citybikes zijn ideaal voor korte, dagelijkse trajecten en hebben de nodige functies om het fietsen veilig en comfortabel te maken.

Op zoek naar extra comfort en veiligheid?
Bekijk dan ons assortiment aan fietsaccessoires.

Ga voor een hybride fiets

Veelzijdig en flexibel

Mag het iets meer veelzijdigheid en flexibiliteit zijn? Dan zijn onze hybride fietsen de beste optie. Deze fietsen combineren het beste van twee werelden: ze zijn geschikt voor korte ritten en lange afstanden op de weg of off-road. Ons team doet er bovendien alles aan om je fietservaring zo comfortabel en veilig mogelijk te maken.

In onze fietshandel hebben we een breed scala aan stads- en hybride fietsen, zodat je zeker de perfecte fiets vindt die bij jouw persoonlijke behoeften en wensen past. We hebben fietsen van verschillende merken, modellen en prijsklassen. Een fiets voor iedereen, eigenlijk. Bovendien bieden we een uitstekende service aan onze klanten. Ons professioneel team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets en om al je vragen te beantwoorden. We bieden ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat je fiets altijd in topconditie blijft.

Kom gerust eens langs in onze showroom en ontdek ons uitgebreide gamma!

Meer dan een fietshandel

Breuls, jouw partner voor fietsplezier

Breuls is meer dan alleen een fietshandel. Het is een plek waar de liefde voor fietsen centraal staat en waar je als klant zorgeloos je fiets of e-bike kunt kopen en laten onderhouden. Door te kiezen voor Breuls kies je voor kwaliteit, expertise en persoonlijke service.

Fiets kopen of advies nodig? Spring eens binnen!