Onze fietsen

Onze fietsen

Jouw fiets koop je in Limburg!

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan fietsen. Of je nu een fanatieke wielrenner bent, een dagelijkse pendelaar, of gewoon op zoek bent naar een comfortabele fiets voor de vrije tijd, wij hebben dé perfecte fiets voor je in ons gamma.

Als gepassioneerde fietsers hebben we jarenlange ervaring en persoonlijke kennis van zaken opgebouwd. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste fiets te vinden die past bij je lichaamsbouw en rijstijl. Daarom begeleiden we je bij het maken van de juiste keuze.

De fiets specialist

Breuls is meer dan een fietswinkel

Onze fietshandel is niet zomaar een fietswinkel, maar een informele en gezellige plek waar persoonlijk advies en beleving centraal staan. Op zoek naar een stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike of racefiets? We nemen graag de tijd om uit de vissen welke fiets het beste bij je past.

Naast een uitgebreid assortiment aan fietsen, bieden wij ook een breed scala aan accessoires en onderdelen om je fietservaring nog beter te maken. Van fietshelmen tot fietsverlichting en van fietspompen tot zadels, wij hebben alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig te fietsen. Ook voor kinderen!

check it out

Bekijk ons aanbod

Bezoek ons

Ontdek ons assortiment en kom langs

Kom gerust langs en ontdek ons assortiment. Of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag in de zoektocht naar de geschikte fiets voor jou. Koop je fiets bij ons en profiteer van onze persoonlijke benadering en jarenlange expertise.